Bar: Ponovo bačen dinamit na imanje porodice Đukić

Vera Đukić je kazala "Vijestima" da je u tom trenutku u kući, pored njene djece, bio i sin njihovih prijatelja, te da su od detonacije svi pretrpjeli užasan šok
759 pregleda 1 komentar(a)
Đukić Bar, Foto: Privatna arhiva
Đukić Bar, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 13.05.2017. 08:41h

Na porodično imanje Branislava Đukića u barskom naselju Polje, sinoć oko 00:40 nepoznati počinilac bacio je eksplozivnu napravu.

Portparol Osnovnog državnog tužilaštva Bar Radovan Đurišić kazao je "Vijestima" da je u eksploziji naprave bačene u dvorište kuće polomljeno staklo na garaži imanja, a da nije bilo posljedica po živote i zdravlje ukućana.

"Po ovlašćenju državnog tužioca, uviđaj su obavili službenici CB Bar i vještak za požare, eksplozije i havarije, Radovan Popović", rekao je Đurišić.

Vera Đukić, supruga Branislava, kazala je "Vijestima" da je ovo već drugi istovjetan napad na njihovu porodicu za nešto više od mjesec dana. Ona je kazala da je u tom trenutku u kući, pored njene djece, bio i sin njihovih prijatelja, te da su od detonacije svi pretrpjeli užasan šok.

"Ne znamo ko nam ovo radi, ni sa kim nismo u sukobu, od prvog napada je prošlo više od mjesec dana, a tužilaštvo i policija još nemaju rezultate", rekla je "Vijestima" vidno uznemirena Đukić.

Bonus video: