Bar: Policija oduzela dva pištolja i municiju

Policija je pretresla stan i druge prostorije R.S. (51) iz Bara i pronašla pištolj marke „Crvena zastava“ M70, kalibra 7,65mm sa praznim okvirom, pištolj marke „Crvena zastava“ M57 kalibra 7,62mm...
78 pregleda 0 komentar(a)
Pištolji, Foto: Shutterstock
Pištolji, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.05.2017. 14:22h

Barska policija je saopštila da je pronašla i oduzela dva pištolja i 12 komada municije u ilegalnom posjedu i podnijela krivičnu prijavu protiv jedne osobe.

"Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su juče, postupajući po operativnim saznanjima, preduzeli aktivnosti koje su dovele do podnošenja krivične prijave protiv jednog lica zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", navodi se u policijskom saopštenju.

Policija je pretresla stan i druge prostorije R.S. (51) iz Bara i pronašla pištolj marke „Crvena zastava“ M70, kalibra 7,65mm sa praznim okvirom, pištolj marke „Crvena zastava“ M57 kalibra 7,62mm sa okvirom bez municije i 12 komada metaka kalibra 7,62mm.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Baru koji je naložio da se protiv R.S. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Oduzeto oružje i municija biće upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: