Budućnost se VOLI

Trudićemo se da dobrim igrama i ABA ligi, evropskim i domaćim takmičenjima, opravdamo povjerenje i na nabolji način predstavimo Klub, svoje sponzore, svoju državu i svoje navijače
60 pregleda 0 komentar(a)
Budućnost, Foto: Filip Roganović
Budućnost, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 10.05.2017. 13:59h

KK Budućnost na kraju košarkaške sezone 2016/2017 želi da izrazi zahvalnost prijateljima kluba, koji su nam dali prilku, snagu i vjetar u leđa. Hvala vam što ste nam omogućili još jednu uspješnu sezonu koju završavamo među prva četiri mjesta u ABA ligi, deseti put kao pobjednici Kupa Crne Gore i jedanaesti put kao prvaci Crne Gore.

Podijelili smo sa vama svoje probleme, a sada dijelimo sa vama svoj uspjeh.

Malo je reći da je teško zadržati Budućnost Voli na ovom nivou. Nijesu tu presudni samo uloženi trud, rad i energija. Ne treba zaboraviti da je košarka finansijski zahtjevna sportska priča za crnogorske uslove. S druge strane, ne treba zaboraviti da su uspješne firme stale uz nas u najtežem i najkritičnijem momentu za klub.

KK Budućnost Voli sa ponosom ističe da je i ove, kao i prethodnih pet sezona, finansijska potpora realizovana od strane kompanije VOLI, kao i njenih poslovnih partnera: Stadion, Glosarij, Monteput, Crnogorski Telekom, NLB Montenegrobanka, Erste banka, Advokatska kancelarija Jovović, Mugoša i Vuković, Bemax, Škorpion, Neregelia, Plantaže, Violeta, Montenegro Airlines, Bar Kod, Domaća trgovina, Ledo, Carnex, Aerodromi Crne Gore, BLT, Ataco, Imlek Boka, Novi Volvox, Samms, Kuliš Medical, Telemont, Termoinženjering, Lovćen osiguranje, Falcon, Atena Bohor, Donator, Klikovac, Šimšić Montmilk, Garmin, Koti Trade, Dauti Komerc, Primat, Trivit, Gruppo Tesile, Vertigo Montenegro, Micromedia, Metropolis, Ministarstvo sporta Crne Gore. Klub im toplo i od srca zahvaljuje.

Hvala i našim navijačima, kao i predstavnicima medija. Trudićemo se da dobrim igrama i ABA ligi, evropskim i domaćim takmičenjima, opravdamo povjerenje i na nabolji način predstavimo Klub, svoje sponzore, svoju državu i svoje navijače.

Bez vas ništa od ovoga ne bi bilo moguće i hvala vam na tome, jer svi smo mi jedan tim!

KK Budućnost Voli

[PROMO]