"Boje jutra": O sve češćim udesima u gradskom saobraćaju , intervju sa Mirjanom Bobić-Mojsilović...

Dnevne aktulenosti komentariše Igor Milošević, iz ADP-a „Zid“.
99 pregleda 0 komentar(a)
SAOBRACAJ_2, Foto: Arhiva Vijesti
SAOBRACAJ_2, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 09.05.2017. 13:36h

U Bojama jutra na TV Vijesti u srijedu 10. maja o sve češćim udesima u gradskom saobraćaju i početku kampanje "Pojas za sve" razgovaramo sa komandirom za saobraćaj Uprave policije Darkom Đukićem.

Izdvajamo i nekoliko korisnih ideja koje će pomoći domaćicama da spremaju ukusnu, a zdravu hranu, na jednostavan i brz način. Naša gošća je dr Enisa Kujundžić, specijalista higijene u Institutu za javno zdravlje.

Sa srpskom književnicom Mirjanom Bobić-Mojsilović razgovarali smo o političkom uticaju na početak njene karijere, situaciji u novinarstvu, kao i o tome zašto se danas mnogi, kojima to nije primarna profesija, bave pisanjem knjiga.

O opraštanju i stvaranju novih životnih priča razgovaramo sa trenerom Heal Your Life programa, Dijanom Raičković. Riječ je o programu koji je kreirala Lujza Hej, americka terapetkinja i najpoznatije ime u svijetu iz oblasti samopomoći i licnog razvoja.

Dnevne aktulenosti komentariše Igor Milošević, iz ADP-a „Zid“.

Razgovaramo i sa autorkom knjige „Ne dam da ljubav umre“ Radojkom Mugošom Petrić. Najavljujemo CEO konferenciju za mlade. Pogledajte i priču o uređenju dvorišta podgoričkog vrtića „Mali Princ”. Pitali smo i stručnjake na šta sve treba obratiti pažnju prilikom učenja stranog jezika.

Aleksandar Vučković, urednik sportske redakcije ND "Vijesti" analizira sportske aktuelnosti. Prenosimo i servisne informacije, kao i zanimljive priče iz svijeta.

Sa vama smo od 6.30h.

Bonus video: