‘’SBBet’’ karavan krenuo u obilazak sjevera Crne Gore

Nakon nekoliko lokacija na teritoriji Podgorice, Tuzi, Golubovaca, Cetinja, Bara i Ulcinja dvadesetogodišnja maskota ‘’SBBeta’’ i šarmatne promoterke uz pratnju trubača ‘’Orkestra Danijela’’ iznenadili su sve prisutne poklonima i zanimljivim melodijama po kojima je ‘’Orkestar Danijela’’ prepoznatljiv preko deceniju
655 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.05.2017. 07:56h

Rođendanska kampanja lanca kladionica ‘’SBBet’’ obišla je juče Kolašin, Mojkovac i Bijelo Polje. Specijalni muzički program u ove tri opštine na sjeveru priredio je ‘’Orkestar Danijela’’.

Nakon nekoliko lokacija na teritoriji Podgorice, Tuzi, Golubovaca, Cetinja, Bara i Ulcinja dvadesetogodišnja maskota ‘’SBBeta’’ i šarmatne promoterke uz pratnju trubača ‘’Orkestra Danijela’’ iznenadili su sve prisutne poklonima i zanimljivim melodijama po kojima je ‘’Orkestar Danijela’’ prepoznatljiv preko deceniju.

Zabavni program jubileja 20 godina povjerenja u najveću crnogorsku kompaniju koja pruža usluge zabave i igara na sreću nastavlja se danas u Rožajama i Beranama, dok će sjutra uigrana ekipa ‘’SBBeta’’ uz pojačanje koje čini ‘’Orkestar Danijela’’ obići građane Žabljaka i Pljevalja.

Kladionice ‘’Sporting’’ u Budvi i kladionice ‘’Bookmakers’’ u Podgorici počele su sa radom krajem 1996. godine i početkom 1997. godine. ‘’Sporting Bookmakers’’ je nastao spajanjem ova dva lanca kladionica u junu 2004. godine i od tada funkcioniše kao jedan sistem.

Matična firma ‘’Sporting group d.o.o’’ trenutno ima preko 100 uplatnih mjesta širom Crne Gore i preko 300 zaposlenih. Tokom 20 godina ‘’SBbet’’ je stvorio jaku nacionalnu kompaniju koja je postala lider ne samo po svojoj veličini, već i kao inovator u oblasti organizovanja igara na sreću.

Kampanja u čijem fokusu su svi građani Crne Gore, klijenti ‘’SBBeta’’, dobra zabava i siguran fiks će trajati do 17. maja. Više informacija može se naći i na zvaničnoj FB stranici.

Galerija