Bez granica: Kako se izboriti protiv „viših državnih interesa“ i zaštiti „običnog“ čovjeka?

Pored priče o divnom dječaku Ogiju, čija je žrtva pobudila javnost da pokloni više pažnje djeci sa problemom autizma, te privrednim tema sa sjevera i juga zemlje, nemojte propustiti intervju sa penzionisanim generalom Blagojem Grahovcem.
0 komentar(a)
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 08.05.2017. 10:24h

U večerašnjem magazinu Bez granica vidjećete treću i završnu epizodu mini serijala koji prati nevolje mještana preko čijih je imanja projektovana izgradnja 400 kV dalekovoda Lastva – Pljevlja. Po principu: Platiš za stopu a provedeš žice iznad ljudi - CGEPS, investitor projekta, smatraju mještani Komina, Đurđevića Tare i Javorka, trajno otima njihovu imovinu i ugrožava zdravlje i ekonomiju ljudi.

Kako se izboriti protiv „viših državnih interesa“ i zaštiti „običnog“ čovjeka pita se više od dvjesta potpisnika peticije koji zahtijevaju djelimično izmještanje trase od naseljenih mjesta?

Takođe, pored priče o divnom dječaku Ogiju, čija je žrtva pobudila javnost da pokloni više pažnje djeci sa problemom autizma, te privrednim tema sa sjevera i juga zemlje, nemojte propustiti intervju sa penzionisanim generalom Blagojem Grahovcem.

Da li je kontraverzno profesionalno savjetovati Đukanovića a da on pri tom državu dovede do ivice propasti? Koliko je logično ne pitati narod za odluku o ulasku u NATO a pri tom očekivati demokratizaciju istog tog neslobodnog naroda? Je li kontradiktorno očekivati da vlastodršci, koje general Grahovac zove „banditosima“, počine političko samoubistvo odlukom o putu u euroatlantske integracije?

Samo na tv Vijesti, kao i svakog ponedjeljka, i večeras od dvadeset časova – gledajmo se!

Bonus video: