Bajčetić: Dao sam izjavu policiji zbog doniranja novca svojoj partiji

On je dodao da mu je žao mi što je zakonski bio ograničen pa nije mogao više sredstava da donira
88 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Bajčetić
Nikola Bajčetić
Ažurirano: 04.05.2017. 18:07h

Član Predsjedništva Pokreta za promjene Nikola Bajčetić kazao je da je jutros u prostorijama Specijalnog policijskog odjeljenja dao izjavu službenicima Uprave policije, a po nalogu Specijalne državne tužiteljke Lidije Vukčević.

"Jutros sam u prostorijama Specijalnog policijskog odjeljenja dao izjavu službenicima Uprave policije, a po nalogu Specijalne državne tužiteljke Lidije Vukčevic, zbog toga što sam po zakonu donirao novac svojoj partiji u iznosu od 2000 eura, tokom kampanje za parlamentarne izbore prošle godine", kazao je Bajčetić.

On je dodao da mu je žao mi što je zakonski bio ograničen pa nije mogao više sredstava da donira.

"Prirodno je i logično da kao član rukovodstva PzP pomognem svoju partiju u borbi protiv diktatora Đukanovica i njegovog režima. DPS-ov Specijalni tužilac, Milivoje Katnić, uključio se još jednom u predizbornu kampanju DPS-a, ovaj put pred lokalne izbore u Herceg Novom. Privođenjem funkcionera i aktivista PzP-a i DF-a žele da nas dodatno pokušaju zastrašiti. To je jasan pokazatelj da je kriminalna organizacija zvana DPS u ogromnoj političkoj dezorijentaciji, te da su svjesni još jednog izbornog nokauta u Herceg Novom. No, nastavljanjem progona PzP-a i DF-a on samo budi inat u nama da nastavimo dalje sa borbom. A Katnić, i svi njegovi saučesnici koji mu pomažu u tom progonu moraju da znaju da će pravda vrlo brzo zakucati i na njihova vrata! Sa druge strane, DPS je u samo jednom danu za kampanju za parlamentarne izbore 2016 imao donacije u Prvoj banci u iznosu od 650000 eura. Naravno, Katnić to nikada neće istražiti, ali oće prvi slobodni i nezavisni tužioci nakon smjene vlasti. Jer naše donacije su čiste, baš kao i obrazi, za razliku od njihovih donacija, koje potiču iz izvora kriminalnih aktivnosti", zaključio je Bajčetić.

Bonus video: