Podržite Orbit da i ove godine pokloni hiljade dječjih osmijeha!

Orbit putujući karavan kompanije Mars, svima donosi radost i znanje, kako mališanima, tako i njihovim roditeljima
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.05.2017. 07:14h

Da li ste znali da 91% dvanaestogodišnjaka ima jedan ili više karijesnih zuba, u petnaestoj godini 97%, a u osamnaestoj čak 98%? Da bi se ova statistika promijenila, Orbit je preuzeo inicijativu koja se bavi poboljšanjem zdravlja dječijih zuba.

Zato i ove godine kompanija Mars nastavlja sa sprovođenjem akcije koja se bavi dentalnom edukacijom naših najmlađih. Pozivamo vas da se pridružite prvom dijelu Orbit avanture koja počinje 1. maja i traje sve do 30. juna 2017! Kupovinom omiljenih Orbit guma za žvakanje u ovom periodu, doprinosite doniranju edukativnim radionicama koje se bave dentalnom edukacijom najmlađih.

Ne samo da su dječji osmijesi najslađi već je bitno da ih zajedno od malih nogu naučimo kako da pravilno vode računa o oralnoj higijeni, a za to je potrebna edukacija puna pažnje i ljubavi.

Zato vrlo brzo nakon prvog dela kampanje “ORBIT POKLANJA OSMIJEH”, kompanija Mars će zajedno sa mališanima krenuti u drugi deo ove avanture pune osmeha.

Orbit putujući karavan kompanije Mars, svima donosi radost i znanje, kako mališanima, tako i njihovim roditeljima, jer je glavni cilj podizanje svijesti o značaju oralnog zdravlja čime dugoročno doprinosi očuvanju i unaprjeđenju zdravlja zuba djece.

I taman kada pomislite da ne može biti zabavnije, u okviru karavana, kompanija Mars organizovaće pozorišnu predstavu, a mališani će osim interaktivnog i zabavnog učenja, imati priliku da se fotografišu sa maskotom iznenađenja, igraju zabavnim rekvizitima, a dobiće i brojne Orbit poklončiće.

Podržite i ove godine Orbit edukativnu avanturu. Zajedno za zdrav dječiji osmijeh!

[PROMO]

Galerija