Prvomajske "Boje jutra"

U okviru rubrike "Savjeti ljekara", sa otorinolaringologom Vladimirom Prljom, razgovaraćemo o zujanju u ušima (tinitusu).
103 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV vijesti
Boje jutra, Foto: TV vijesti
Ažurirano: 30.04.2017. 09:40h

Unija slobodnih sindikata će u ponedjeljak, na Međunarodni praznik rada, organizovati protestnu šetnju s ciljem skretanja pažnje na goruće probleme i prava radnika u Crnoj Gori. Reporteri "Boja jutra" uživo će, o ovoj temi, izvještavati sa terena.

Ovog ponedjeljka u rubrici "Savjeti ljekara" ugostićemo doktora Vladimira Prlju, otorinolaringologa, sa kojim ćemo razgovarati o tinitusu odnosno zujanju u ušima.

Pitanja za našeg gosta možete slati mailom na adresu boje.jutra@gmail.com ili ih postaviti prilikom uživo uključenja u naš program, pozivom na broj telefona 020/404-636. Doktor Prlja gostovaće nakon 8h.

U "Bojama jutra" govorićemo o mališanima iz podgoričkog vrtića "Sunce" koji su, kroz manifestaciju "Usporite gas, mislite na nas", obilježili Nedjelju bezbjednosti u saobraćaju.

Sa direktoricom KIC-a "Budo Tomović" razgovaraćemo o programskim segmentima koji će obilježiti maj i jun u ovom kulturno-informativnom centru.

U jutarnjem programu TV Vijesti govorićemo i o kursu "Word – primjena u biznisu", koji organizuje Biznis akademija Vijesti.

U rubrici "Djeca odgovaraju" saznajte šta su najmlađi odgovorili na pitanje "Kako se zove radnik na benzinskoj pumpi".

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaćemo sa Srdanom Kosovićem, urednikom portala Vijesti.

Bonus video: