Sa Braverom i u Tokiju, vrijednost ugovora 300 hiljada eura

“Mi ćemo dobiti opremu u vrijednosti između 250 i 300 hiljada, zaključno sa Olimpijskim igrama u Tokiju. To je, otprilike, 16 hiljada jedinica sportske opreme. To nisu mali iznosi”, kazao je Simonović
206 pregleda 3 komentar(a)
COK, Foto: Savo Prelević
COK, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.04.2017. 11:47h

Crnogorski sportisti i na Olimpijskim igrama u Tokiju, kao i na svim takmičenjima pod pokroviteljstvom Crnogorskog olimpijskog komiteta, zaključno sa 2020. godinom, nosiće opremu koju će im obezbijediti kompanija Bravera - Sport vision.

Saradnja koja je počela uoči Rija, produžena je danas, zvaničnim potpisivanjem ugovora.

“Izuzetno smo zahvalni kompaniji Bravera, i njihovim prijateljima iz korporacije Sport vision, ali braći Veličković, koji daju lični pečat našoj saradnji”, rekao je predsjednik COK-a Dušan Simonović.

“Ovaj ugovor je iskaz ljubavi i poštovanja. Ljubavi prema Crnoj Gori, a poštovanja za čovjeka koji se nalazi na mjestu predsjednika COK-a”, kazao je Vladimir Veličković, predsjednik kompanije Bravera.

Ugovor je veoma vrijedan, a što je neuobičajeno za naše prilike, nije ni poslovna tajna.

“Mi ćemo dobiti opremu u vrijednosti između 250 i 300 hiljada, zaključno sa Olimpijskim igrama u Tokiju. To je, otprilike, 16 hiljada jedinica sportske opreme. To nisu mali iznosi”, kazao je Simonović.

“Na svu opremu koju isporučimo biće plaćeni carina i porez, sve će biti transparentno i jasno iskazano”, naglasio je Veličković.

Na prvoj akciji – Igrama malih zemalja, koje se održavaju krajem maja i početkom juna, crnogorski sportisti nosiće opremu marke Loto.

“Za nas su Igre malih zemalja veliko i izazovno takmičenje, ali i veliki trošak. Sve male zemlje Evrope, a nas je devet, vrlo rado učestvuju na Igrama, a mi ćemo, vjerujem, biti organizatori te manifestacije 2019. godine”, kazao je Simonović.

Za naredna takmičenja, pod pokroviteljstvom COK-a je najavljeno da će oprema koju će nositi naši sportisti biti sa znakom nekog od najrenomiranijih proizvođača sportske opreme.

Bonus video: