Dramatično finale “Ubica mog oca”

Ono što će se desiti duboko će uzdrmati Aleksandrov svijet i vratiti ga na početak njegovih dilema i strahova kroz koje pokušava da dobije odgovor na pitanje - ko je ubio njegovog oca?
78 pregleda 2 komentar(a)
Ubice mog oca, Foto: Screenshot Tv Vijesti
Ubice mog oca, Foto: Screenshot Tv Vijesti
Ažurirano: 30.04.2017. 11:56h

Posljednju epizodu serije "Ubice mog oca" publika će imati prilike da pogleda 30. aprila 2017. godine, na TV Vijesti sa početkom od 19.10h.

Serija koja je imala rekordnu gledanost i “prikovala” gledaoce kraj malih ekrana nedjeljom nakon centralne informativne emisije “Vijesti u pola 7”, postigla je ogromnu popularnost i potvrdila da kriminalističke serije i vrhunska dramaturgija nisu odlika samo holivudskih ili skandinavskih produkcija.

„Spasitelj“, “Balkan ekspres 2”, “O pokojniku sve najlepše”, bili su naslovi po kojima je reditelj Gaga Antonijević bio prepoznat u našem regionu. Međutim, iako sa mnogo sumnje prije realizacije, Antonijević je uspio da okupi ekipu najpoznatijih glumačkih imena sa naših prostora i napravi seriju o kojoj će se još dugo pričati, a postavio i težak zadatak kolegama koji će se upustiti u režiranje žarnovski sličnih projekata.

„Kad smo Nataša i ja riješili da razvijemo seriju, krenuli smo sa idejom jedno ubistvo, deset epizoda. To je model koji funkcioniše u svijetu. Želio sam da uradim nešto što će predstavljati izazov za publiku i mene. Tako je došlo do toga da se opredijelimo za kriminalističku seriju. Problem je predstavljalo to što ovdje do sada nije bilo ovakve vrste serijala, i samim tim nismo znali kako će ljudi prihvatiti “Ubice moga oca”. Obradovao sam se kad sam dobio informaciju da je serija veoma gledana, da se dopala gledaocima. To dokazuje da ima publike za drugačije stvari od onih koje trenutno predstavljaju gro proizvodnje svih televizija. Samo treba imati hrabrosti da joj se tako nešto ponudi“ – kazao je Antonijević.

Po mnogim kritičarima, a i rezultatima gledanosti, serija „Ubice mog oca“ postigla je rekordnu gledanost i uvrstila se među najpopularnije u posljednjoj deceniji u regionu.

U finalnoj epizodi očekuje nas veliki rasplet. Ono što će se desiti duboko će uzdrmati svijet Alkeksandra, glavnog protagoniste, i vratiti ga na početak njegovih dilema i strahova kroz koje pokušava da dobije odgovor na pitanje - ko je ubio njegovog oca? Uprkos poslednjim događajima, a naročito Kostinom teškom ranjavanju, on prikuplja materijalne dokaze o tome ko je Miličin ubica. Mirko mu svesrdno pomaže u tome iako je i njemu život ugrožen. Između njih dvojice više nema tajni. Rade kao tim i privode osobu za koju najviše sumnjaju da je počinilac ubistva nedužne devojke.

Ne propustite finalnu epizode serije “Ubice mog oca” u nedjelju nakon Vijesti u pola 7.

Bonus video: