U fokusu željeznički prevoz i remont pruge

Pogledajte ko su najveće žrtve klimatskih promjena, te šta planetu Zemlju očekuje narednih godina.
94 pregleda 1 komentar(a)
voz, željeznica, Foto: Ivan Petrušić
voz, željeznica, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 25.04.2017. 12:38h

Uslijed remonta pruge u tunelu Sozina produženo je vrijeme vožnje vozova između stanica Sutomore i Virpazar. Ekipa Boja jutra u srijedu 26. aprila provjerava gdje su još u toku radovi, kada će biti završeni, kolika su kašnjenja, te kada putnici mogu očekivati stabilizaciju željezničkog prevoza i novi red vožnje.

Pogledajte kada će Crna Gora ratifikovati Pariski sporazum o klimatskim promjenama i šta će njegova primjena značiti, ko su najveće žrtve klimatskih promjena, te šta planetu Zemlju očekuje narednih godina.

Agencija za stanovanje Glavnog grada nastavlja sa akcijom farbanja fasada. Pogledajte koliko je u ovoj godini zgrada promijenilo izgled i kako vam Agencija može poboljšati uslove stanovanja. U Podgorici je u toku i uređenje sportskih poligona.

Govorimo i o Nacionalnoj SOS liniji za žrtve nasilja u porodici koja je za prva tri mjeseca ove godine primila više od 810 poziva.

Ugostićemo režiserku i glumca predstave „Gospodin Foka“ koja će se početkom narednog mjeseca igrati Kotoru i Tivtu.

Naš gost i popularni dječiji glumac i zabavljač Radojica Stanković, poznatiji kao Šanta Panta.

Dnevnu štampu čitamo sa Milom Radulović iz dnevnika “Vijesti”. Novinar Aleksandar Vučković komentariše sportske aktulenosti.

Kuvajte uz TV Vijesti i Gastro. Uz "Boje jutra" pratite prve jutarnje vijesti, servisne informacije. Pogledajte i kako djeca objašnjavaju šta je bajka.

Bonus video: