Mališiću četiri mjeseca kućnog pritvora

To je prvostepena presuda sutkinje Larise Mijušković Stamatović koja je navela da je Mališiću ublažila kaznu zato što je mlad, neosuđivan, izrazio iskreno kajanje, te da je na to uticalo i nepridruživanje jedne od sestara krivičnom gonjenju
191 pregleda 22 komentar(a)
Aleksandar Mališić udes, Foto: Filip Roganović
Aleksandar Mališić udes, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 25.04.2017. 05:50h

Osamnaestogodišnji Aleksandar Mališić osuđen je na četiri mjeseca kućnog pritvora zbog optužbi da je, u oktobru prošle godine, na pješačkom prelazu, automobilom udario Dajanu Raonić (19) i njenu maloljetnu sestru M. R, koje su tada zadobile teške tjelesne povrede opasne po život.

To je prvostepena presuda sutkinje Larise Mijušković Stamatović koja je navela da je Mališiću ublažila kaznu zato što je mlad, neosuđivan, izrazio iskreno kajanje, te da je na to uticalo i nepridruživanje jedne od sestara krivičnom gonjenju.

Optužen je za teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, za koje je zaprijećena kazna zatvora do četiri godine. U postupku je utvrđeno da je Mališić vozio oko 80 km/h i da nije bio pod dejstvom alkohola, kada je na pješačkom prelazu kod Kapital plaze udario sestre Raonić.

Bonus video: