Žali zbog svega što se desilo: Baroviću određeno zadržavanje do 72 sata

Barović je tužiocu ispričao i da je odmah nakon udesa izašao iz automobila i pokušavao da pomogne vozaču "mercedesa", ali da nije mogao da otvori njegova vrata
3140 pregleda 141 komentar(a)
Miloš Barović, Foto: Savo Prelević
Miloš Barović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.04.2017. 13:27h

Podgoričaninu Milošu Baroviću (30), osumnjičenom za teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja, nakon saslušanja u Tužilaštvu određeno je zadržavanje do 72 sata.

Barović je okrivljen da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je juče život izgubio Branko Todorović.

Njegovi branioci advokati Zoran Piperović i Dragoljub Đukanović "Vijestima" su kazali da je Barović tužiocu rekao da se kaje i da žali zbog svega što se desilo.

"Prvo što je izjavio naš branjenik jeste da izražava duboko kajanje i žaljenje zbog svega što se desilo, da mu je bilo užasno teško i da je bio u šoku zbog čega mu je i ukazivana ljekarska pomoć", kazao je Piperović.

Advokat je dodao da je Barović tužiocu rekao i da još ne može da dođe sebi zbog događaja u kojem je jedna osoba izgubila život.

"Kazao je da se automobilom kretao propisno desnom stranom Partizanskog puta i da se sjeća da se samo jedno vozilo u vidu prepreke našlo ispred njegovog automobila, da se uopšte ne sjeća da li je kočio", rekao je advokat.

Barović je tužiocu ispričao i da je odmah nakon udesa izašao iz automobila i pokušavao da pomogne vozaču "mercedesa", ali da nije mogao da otvori njegova vrata.

"Kako to nije uspio naglas je dozivao u pomoć. Tada su prišli neki ljudi i uspjeli su da otvore vrata", rekao je Piperović dodajući da je to sve što je Barović rekao tužiocu.

Saobraćajna nesreća dogodila se juče ujutro na raskrsnici ulica Mirka Raičevića i Partizanski put.

Prema izvorima "Vijesti" iz policije Barović se "rendž roverom" kretao ulicom Partizanski put, a Todorović se "mercedesom" uključivao iz sporedne ulice.

Nakon sudara 42-godišnjak je preminuo na licu mjesta.

Miloš Barović je sin biznismena Veselina Barovića.

Bonus video: