Bar: Provalili u stan, jedan od osumnjičenih prijetio nožem i tražio 500 eura?

Osumnjičeni L.L, N.G. i F.V. su privedeni državnom tužiocu u ODT u Baru dok je D.P. priveden državnom tužiocu za maloljetnike u ODT u Baru
131 pregleda 29 komentar(a)
Nož, Foto: Shutterstock
Nož, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.04.2017. 09:14h

Barska policija uhapsila je L.L. (18), N.G. (18), F.V. (18) i D.P. (17) iz Bara, zbog sumnje da su, na štetu M.Ć. (27) iz Bara, počinili krivično djelo iznuda, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz Uprave policije su dodali da je iznudu M.Ć. prijavio Centru bezbjednosti Bar juče oko 00,30 časova, da su a osumnjičeni uhapšeni oko tri časa ujutru.

"Sumnja se da su ova četiri lica juče oko 00,20 časova došla do stana M.Ć. u Baru dok je ovo lice spavalo, te da su slomili vrata i provalili u stan. Nakom ulaska L.L. je, kako se sumnja, uz prijetnju nožem koji je uzeo iz kuhinje oštećenog od ovog lica zahtijevao da mu preda 500 eura. M.Ć. je L.L. dao 55 eura koje je imao kod sebe, nakon čega je L.L, kako se sumnja, držeći nož uperen u leđa izveo M.Ć iz stana i ulaza zahtijevajući od njega da od stanara susjednog ulaza pribavi još 450 eura. M.Ć. je u jednom momentu uspio da se otrgne od L.L. i trčeći je došao u CB Bar gdje je prijavio događaj", kazali su iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi i da je policija od osumnjičenih uzela izjave.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru. Osumnjičeni L.L, N.G. i F.V. su privedeni državnom tužiocu u ODT u Baru dok je D.P. priveden državnom tužiocu za maloljetnike u ODT u Baru", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: