Đurović novi selektor kadetkinja

Nekadašnji primač Avale i Budućnosti, na klupi kadetkinje naslijedio je upravo Markovića, koji je, kako se navodi u saopštenju OSCG, 3. aprila podnio ostavku zbog, kako je naveo u dopisu kancelariji Saveza, "obaveza povodom odbojkaškog kampa na Žabljaku".
283 pregleda 2 komentar(a)
Časlav Đurović, Foto: Privatna arhiva
Časlav Đurović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 20.04.2017. 13:44h

Zamijenio je Milana Markovića (bio odsutan, kako je rekao, zbog privatnih obaveza) na klupi Budvanske rivijere u trećem, posljednjem meču finala plej-ofa odbojkaša, a dobio je i novi zadatak - trener odbojkašica Budve Časlav Đurović novi je selektor ženske kadetske reprezentacije Crne Gore, jednoglasno je odlučilo Predsjedništvo Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Đurović, nekadašnji primač Avale i Budućnosti, na klupi kadetkinja naslijedio je upravo Markovića, koji je, kako se navodi u saopštenju OSCG, 3. aprila podnio ostavku zbog, kako je naveo u dopisu kancelariji Saveza, "obaveza povodom odbojkaškog kampa na Žabljaku".

"Predsjedništvo je odlučilo da na "Dječijem festivalu odbojke" za djecu sa Balkana, na kojem će OSCG biti domaćin u Podgorici 13.maja, predstavnici Crne Gore budu iz odbojkaških klubova iz Podgorice. Takođe, predsjedništvo je donijelo odluku o sistemu takmičenja za mlađe kategorije za ovu sezonu", navodi se u saopštenju OSCG.

Bonus video: