Popusti, druženje sa piscem i iznenađenja

Za sve posjetioce Gradske knjižare su pripremile i posebna iznenađenja u vidu različitih poklona koji uključuju pozorišne i bioskopske ulaznice, karte za ovogodišnji Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja, jednodnevne izlete, kao i učešće u specijalnom programu vinskog puta
52 pregleda 0 komentar(a)
knjiga, udžbenik, biblioteka, Foto: Shutterstock.com
knjiga, udžbenik, biblioteka, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 20.04.2017. 10:00h

Gradske knjižare će u petak, od 18 časova do jedan poslije ponoći, na četiri lokacije u Podgorici, zatim u Nikšiću, Igalu, Tivtu i Petrovcu u okviru Noći knjige, omogućiti čitaocima brojne popuste koji će se kretati čak do 50 odsto.

Ovi popusti su inspirasani željom gradskih knjižara da povodom ove manifestacije različite knjige i izdanja učine dostupnijim posjetiocima.

U Gradskoj knjižari u Ulici Ivana Vujoševića 33 u Podgorici u 19 časova započinje druženje sa jednim od autora izdavačke kuće Nova knjiga. Riječ je o jednom od najautentičnijih glasova savremene crnogorske književnosti, Nikoli Nikoliću.

Za sve posjetioce Gradske knjižare su pripremile i posebna iznenađenja u vidu različitih poklona koji uključuju pozorišne i bioskopske ulaznice, karte za ovogodišnji Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja, jednodnevne izlete, kao i učešće u specijalnom programu vinskog puta.

Kampanja izdavačke kuće ARTO: "Knjige nisu slika u sobi"

Izdavačka kuća i knjižara starih knjiga ARTO obilježiće Svjetski dan knjige i autorskih prava kampanjom “Buktinja za Noć knjige”, koja se ove godine održava pod sloganom “Knjige nisu slika u sobi!” Kampanja podrazumijeva odobravanje popusta od 16 odsto na sva izdanja izdavačke kuće ARTO i naslove u knjižari starih knjiga u Klubu kulture Soba.

Akcija traje od 17. do 23. aprila.

Bonus video: