Slađana Perunović: Prvi put čujem da je savez za mene tražio 17 hiljada eura

„Od 2012. godine od Atletskog saveza dobijala sam 200 eura mjesečne stipendije, a u 2016. i tekućoj po 350, kao i plaćene pripreme jednom godišnje. Takođe, opština Nikšić mi plaća stan. Za taj 'program podrške' prvi put čujem", kazala je Slađana Perunović za portal onogošt.me
75 pregleda 23 komentar(a)
Slađana Perunović, Foto: Luka Zeković
Slađana Perunović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 19.04.2017. 07:20h

Atletičarka Slađana Perunović kazala je da prvi put čuje da je Atletski savez Crne Gore na osnovu njenog programa dobio 17 hiljada eura, što je juče objavio ministar sporta Nikola Janović.

Janović je u reagovanju na njenu izjavu da sa "350 eura stipendije od saveza, a bez novca iz kluba, ona će ubuduće jedva imati i za patike".

„Od 2012. godine od Atletskog saveza dobijala sam 200 eura mjesečne stipendije, a u 2016. i tekućoj po 350, kao i plaćene pripreme jednom godišnje. Takođe, opština Nikšić mi plaća stan. Za taj 'program podrške' prvi put čujem. Više vam mogu reći tek nakon razgovora sa čelnim ljudima Saveza", kazala je Slađana Perunović za portal onogošt.me.

U jučerašnjem saopštenju Ministarstva sporta navedeno je da je "koliko je Atletski savez tražio za Slađaninu stanarinu, hranarinu, vitaminizaciju, stipendiju, pripreme, honorar za trenera, sportsko-medicinske preglede, fizioterapeute, masere..toliko je od Ministartsva sporta i dobio, 16.760 eura".

Bonus video: