Radunović: Posljednja prilika da Stanković reaguje

"Ovo je posljednja prilika za Ivicu Stankovića da reaguje i da se momentalno krene u čišćenje organa u Crnoj Gori", kazao je Radunović
0 komentar(a)
Slaven Radunović, Foto: Savo Prelević
Slaven Radunović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.04.2017. 17:14h

Funkcioner DF-a Slaven Radunović iznio je na pres konferenciji, kako je rekao, nalaz psihijatrijskog vještačenja zaštićenog svjedoka Saše Sinđelića i do detalja saopštio nalaz ljekara.

Radunović je na konferenciji za medije kazao da je DF otkrio "ono čega su se Milo Đukanović i specijalni tužilac Milivoje Katnić bojali da ne otkriju".

On je dodao da nova otkrića upućuju da je Sinđelić izabran od kriminalne organizacije, te da su Katnić i Vladimir Beba Popović još 2003. godine znali za krivična djela i "neuropsihijatrijska vještačenja Sinđelića".

Radunović je dodao da je puška kojom je Sinđelić izvršio krivično djelo u Hrvatskoj vještačena u Podgorici.

"Više nije u pitanju kredibilitet Sinđelića, već pravosudnog sistema", kazao je Radunović i dodao: "Ako su nam ovakva tužilaštva i sudovi, šta možemo da očekujemo od policajaca na ulici."

Funkcioner DF-a je dodao da tužilaštvo "svjesno od početka vara građane, mi to danas dokazujemo".

On tvrdi da su u tužilaštvu znali za "dijagnozu" Sinđelića, i da su danas na slobodi.

"Ovo je posljednja prilika za Ivicu Stankovića da reaguje i da se momentalno krene u čišćenje organa u Crnoj Gori. Ovdje se radi o organizovanom kriminalnom djelovanju", naveo je Radunović.

On je naveo i da je Sinđelić bio i ranije u spuškom zatvoru, iako je advokatima osumnjičenih odgovorio da nije nikada.

Radunović je na konferenciji saopštio da je Sinđelić "prilikom svjedočenja bio pod terapijom".

"Tužilac Saša Čađenović onemogućavao je pitanja koja nijesu bila po pitanju njemu i Milivoju Katniću", kazao je i dodao da je tužilac prekidao pitanja odbrane koja su bila vezana za Sinđelićevog boravka u vojsci.

"To je direktni dokaz da je čovjek bio upoznat sa svim", dodao je Radunović.

Poručio je kolegama iz opozicije da se nada da se "više neće praviti ludi" i dodao da je predsjednik GP URA Dritan Abazović "jedini rekao da ima velike rezerve prema svemu što radi Katnić.

"Svi drugi ćute, a ima i onih koji aktivno rade i pomažu Đukanoviću", kazao je Radunović.

Bonus video: