Đurišić protiv Šćekića u magazinu "Bez granica"

Iz šetnje Crnom Gorom u večerašnjem magazinu izdvajamo i priče o našem jedinom „živom“ svjetioniku kod Ulcinja
192 pregleda 0 komentar(a)
Bez granica Sead, Foto: TV Vijesti
Bez granica Sead, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 17.04.2017. 08:38h

Prije nešto više od tri godine crnogorska opozicija preuzela je vlast od DPS-a u Beranama. Jedna od ključnih ličnosti tih lokalnih izbora bio je Velimir Bato Đurišić, koji je na više lokacija „hapsio“ aktiviste tadašnje vlasti i oduzimao im papire po kojima su isplaćivana novčana sredstva glasačima.

U poslednjoj godini mandata nove vlasti koalicije „Zdravo Berane“ Đurišić je odlučio da uslovi opstanak aktuelne vlasti odlaskom sa funkcije predsjednika opštine Dragoslava Dada Šćekića.

Šta će se dešavati u narednih desetak mjeseci, koliko je ostalo do novih, redovnih beranskih izbora, ko koga optužuje i zašto i šta su glavni uzroci krize vlasti, možete zaključiti nakon večerašnje emisije Bez granica od 20 časova na TV Vijesti, u kojoj su sučeljeni stavovi predsjednika Skupštine opštine Berane i pobunjenog odbornika.

Iz šetnje Crnom Gorom u večerašnjem magazinu izdvajamo i priče o našem jedinom „živom“ svjetioniku kod Ulcinja i o novom protestu koji će ove sedmice dočekati Podgorica – priču o nezadovoljnim vozačima taksija... Gledajmo se!

Bonus video: