Pet najčešćih mjesta na kojima muškarci varaju

0 komentar(a)
prevara, Foto: Shutterstock
prevara, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.04.2017. 13:14h

Muškarci i prevare - tema koja nikad neće prestati biti zanimljiva. Neki varaju iz hobija, neki jer samo žele vidjeti kakav je osjećaj, neki jer su se zaljubili… Koji god razlog bio, ovo su najčešća mjesta na kojima to rade - barem tako tvrde oni koji su ih uhvatili.

Klub

Vruća atmosfera, alkohol i prigušena svijetla… sasvim je jasno zašto je ovo prvi izbor većine muškaraca. Prilika čini lopova, a u klubovima varaju i oni koji su to namjeravali, i oni kojima se samo zalomilo.

Na poslu

Afere na poslu su sasvim uobičajene, ipak su to ljudi s kojima provodimo trećinu svog dana. Ponekad je riječ o ozbiljnoj stvari, ponekad se događa samo zato što je jednostavno… i najčešće se otkriva vrlo brzo.

Momačka zabava

Puno muškaraca koji slave zadnje sate/dane/nedelje slobode, bilo svoje, bilo svog prijatelja… trebamo li reći više?

Vjenčanje

Zabava koja slavi tuđu ljubav je idealno mjesto za ljubljenje… čak i ako ste u vezi s nekim drugim… ko nije došao s vama.

Društvene mreže

Toliko jednostavno i pri ruci da je sasvim logično da će muškarci iskoristiti priliku. I žene, naravno, ali ovaj put govorimo o muškarcima. Bilo da je like, komentar ili dopisivanje, društvene su mreže savršen teren za početak prevare, prenosi index.hr.

Bonus video: