Vlada: Napadi na Katnića i Pažina pokazatelj panike

„Kao rezultat njihovog straha isplivala je kontaminirana i pljuvačka konstrukcija sa agresivnim lažima čija su meta institucije i njihove starješine", kazali su iz Vlade
28 komentar(a)
Zoran Pažin, Milivoje Katnić, Foto: Boris Pejović
Zoran Pažin, Milivoje Katnić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 11.04.2017. 15:11h

Pokušaj diskreditacije glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i ministra pravde Zorana Pažina pokazatelj je panike pred neminovnim raspletom pripremljenog scenarija za 16. oktobar prošle godine, saopšteno je iz Vlade.

Iz Vlade je agenciji MINA sapšteno da „politikantski i neuspjeli pokušaj diskreditacije Katnića i Pažina“ nije ništa drugo nego panika pred, kako je rečeno iz Vlade, neminovnim raspletom kriminalnog scenarija koji je bio pripremljen u Crnoj Gori za 16. oktobar 2016. godine.

„Kao rezultat njihovog straha isplivala je kontaminirana i pljuvačka konstrukcija sa agresivnim lažima čija su meta institucije i njihove starješine. Svima je jasno da je po srijedi koordinirana politička akcija usmjerena ka rušenju Države i zaustavljanju civilizacijskog toka stvari i prosperiteta našeg društva“, kazali su iz Vlade.

Vlada, kako je poručeno, punim ustavnim i institucionalnim kapacitetom snažno stoji iza crnogorskih institucija, „kako Crna Gora nikada više ne bi bila napadnuta i ugrožena od Demokratskog fronta i njima sličnih“

Bonus video: