Bar: Uhapšene tri osobe, osumnjičeni za krađe, nedozvoljeno držanje oužja...

Policijski službenici su pronašli i vlasnicima vratili veći dio otuđenih stvari i predmeta
75 pregleda 1 komentar(a)
Bar, Grad Bar, Foto: Anto Baković
Bar, Grad Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 10.04.2017. 13:26h

Barska policija uhapsila je V.B. (17), S.B. (16) i Sreten Bajaković (26) iz Bara zbog sumnje da su počinili 20 krivičnih djela - teške krađe, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i oduzimanje vozila.

"Njih trojica su, kako se sumnja, tokom marta i početkom aprila ove godine, prvo po dogovoru vršili opservaciju porodičnih kuća i vikendica u selima Brčeli i Gojnići, te su potom koristeći to što su vlasnici bili odsutni provaljivali u ove kuće i vikendice. Oni su iz njih, sumnja se, otuđivali pokućstvo, namještaj, veću količinu upotrebljivog i trofejnog naoružanja i municije, pištolje, noževe, zlatni nakit i kućanske aparate, dok su u jednom slučaju otuđili i vozilo. Osumnjičeni su, sumnja se, zatim pomenute stvari i predmete otuđene iz kuća i vikendica odlagali na lokacije u blizini mjesta njihovog stanovanja", navode iz policije.

Policijski službenici su pronašli i vlasnicima vratili veći dio otuđenih stvari i predmeta.

"Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnim tužiocima u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela. Službenici CB Bar su, podsjećamo, rasvijetlili sva krivična djela prijavljena u martu ove godine, a koja su se dogodila na području Opštine Bar", zaključuju iz policije.

Bonus video: