Bez granica: Petnjički put započet uoči parlamentarnih, biće sagrađen do lokalnih izbora

U magazinu se sa Institutom Alternativa pitamo i gdje idu naše pare? To pitanje od „milion dolara“ ali i druge priče širom Crne Gore možete pogledati, kao i svakog ponedjeljka u 20 časova samo na TV Vijesti
0 komentar(a)
Bez granica Sead, Foto: TV Vijesti
Bez granica Sead, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 10.04.2017. 09:39h

Prvi petnjički magistralni put, jedna je od tema večerašnjeg magazina Bez granica na TV Vijesti.

Započet je uoči posljednjih parlamentarnih, a biće sagrađen uoči predstojećih lokalnih izbora za tu opštinu.

Te političke konotacije izazazivaju reakciju opozicije Demokratskoj partiji socijalista koja odnedavno bez Bošnjačke stranke vrši vlast u jednoj od najmladjih crnogorskih opština.

Posebnu pažnju, međutim, izaziva činjenica da je trasa tog puta isplanirana na posve neuobičajan način i produžiće putovanje većini mještana do nabliže susjedne opštine Berane, a samim tim i do Podgorice, za oko dva i po kilometra.

Ne propustite večerašnju reportažu magazina Bez granica na temu tog puta koja će nas dovesti do najzanimljivijih mjesta, ne samo u Petnjici, već i uopšte u političkom životu Crne Gore.

U magazinu se sa Institutom Alternativa pitamo i gdje idu naše pare? To pitanje od "milion dolara" ali i druge priče širom Crne Gore možete pogledati, kao i svakog ponedjeljka u 20 časova samo na TV Vijesti.

Gledajmo se…

Bonus video: