Kalač vrijeđao, šamarao i šutnuo koleginicu?

A.Z. je u četvrtak zatražila i ljekarsku pomoć. Nije željela da priča javno...
468 pregleda 46 komentar(a)
Alen Kalač, Foto: Privatna arhiva
Alen Kalač, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 08.04.2017. 16:00h

Inženjer za doznaku u privatnoj šumi u Šumskoj upravi Rožaje Alen Kalač “verbalno i fizički je u srijedu na poslu napao koleginicu A.Z.”.

“Vijestima” je saopšteno da je incident prijavljen policiji, odakle će predmet dostaviti Osnovnom tužilaštvu na odlučivanje nakon prikupljanja dokaza i medicinske dokumentacije.

Na osnovu izjava koje su A.Z. i kolege dali u policiji, Kalač je “koleginicu nazvao kozom, počupao za kosu, ošamario, a zatim nogom udario u predjelu butine, a potom i gađao torbicom”.

Veći incident navodno su spriječile kolege, koje su uspjele da obuzdaju Alena, a koje svjedoče da je Kalaču u jednom trenutku iz torbice ispala britva.

Inženjer je koleginici, na osnovu prijave u policiji, rekao: “Ko si ti, meni možeš samo pismeno da se obraćaš”...

Tvrde da je potom opsovao “DPS i one koji su je doveli na posao”.

Kalač je u policiji negirao da je udarao koleginicu i rekao da ju je „samo gađao torbicom” nakon što ga je verbalno izazvala.

Iz Uprave za šume nijesu željeli da daju izjave za medije, ali su rekli da će protiv Kalača, u skladu sa zakonom, preduzeti pravne radnje.

A.Z. nije željela da komentariše događaj.

Ona je, kako “Vijesti” saznaju u policiji, u četvrtak zatražila i ljekarsku pomoć.

Iz policije su kazali da to nije prva prijava protiv Kalača, već da ga je u martu prošle godine prijavio i rođak i kolega Alija Kalač kojeg je navodno takođe fizički napao.

Bonus video: