Marković: Država će na napad na policiju odgovoriti bez milosti

Državom se neće na ovakav način neće moći igrati", kazao je Marković
116 pregleda 73 komentar(a)
Duško Marković, Foto: Slavica Kosić
Duško Marković, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 08.04.2017. 11:59h

Premijer Duško Marković kazao je da je napad na privatni automobil komandira Interventne jedinice barskog Centra bezbjednosti Ivana Đokovića, "bacanje rukavice u lice državi".

"Poručujem da će imati brz i jasan odgovor. Državom se neće na ovakav način neće moći igrati", kazao je Marković u Kumboru gdje je posjetio rizort Portonovi koji gradi kompanija Azmont Investments.

On je pohvalio i kako je rekao, želi da ohrabri profesionalan rad rukovodstva policije u Baru, posebno načelnika i komandira koji je jutros napadnut, kao i njegova porodica.

Marković je kazao da je u dogovoru sa ministrom unutrašnjih poslova Mevludinom Nuhodžićerm jutros u Bar poslate kriminalističke, a da će u toku dana poslati i dodati policijski timove u Bar.

"Oni koji pokušavaju da se igraju sa državom ubrzo će shvatiti da je to igra u kojoj će sigurno izgubiti. Crna Gora ostaje dosljedna svojim principima da obezbijedi stabilnost i mir, komfor za sve koji u njoj žele da žive na miran način. Prema onima koji žele da to zloupotrijebe, nećemo imati milosti", poručio je Marković i istakao da je u posljednje vrijeme "manje izazova ovakve vrste".

Bonus video: