DIGNUTO U VAZDUH VOZILO ŠEFA INTERVENTNE JEDINICE IVANA ĐOKOVIĆA

Kriminalci opet udaraju na policiju

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije još se nijesu oglasili nakon još jednog napada na njihovog službenika
428 pregleda 0 komentar(a)
Bar eksplozija Ivan Đoković, Foto: Radomir Petrić
Bar eksplozija Ivan Đoković, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 04.04.2019. 22:38h

U snažnoj eksploziji koja je rano jutros uznemirila Barane uništen je privatni automobil komandira Interventne jedinice barskog Centra bezbjednosti Ivana Đokovića.

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti" iz Uprave policije, napad na komandira Đokovića nije ih iznenadio.

Policijska jedinica kojom on rukovodi prije nekoliko dana je, nakon što je intervenisala pretresajući pripadnike jedne od barskih kriminalnih grupa, oduzela od njihovog šefa blindirani džip.

Navodno je taj opasni kriminalac najavio da će se osvetiti, a u Upravi policije kažu da su njihove barske kolege to službeno evidentirale.

Kriminalac, za koga sumnjaju da je naložio dizanje u vazduh automobila policajaca Đokovića, prije nekoliko dana navodno je napustio Crnu Goru.

Portparol barskog Osnovnog državnog tužilaštva Radovan Đurišić rekao je "Vijestima" da je detonacija na parkingu zgrade u Ulici Rista Lekića, iza zgrade suda, dogodila oko četiri sata ujutro.

U eksploziji su oštećena još dva automobila koja su bila na parkingu pored uništenog "golfa" policajca Đokovića.

Đurišić je rekao da su uviđaj obavili dežurni tužilac Radmila Gačević, sa vještakom za požare i eksplozive Radovanom Popovićem i službenicima CB Bar.

"Nakon obavljenih vještačenja u Forenzičkom centru znaćemo kako je i od čega došlo do eksplozije", kazao je Đurišić i ističući da je istraga odmah pokrenuta.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije još se nijesu oglasili nakon još jednog napada na njihovog službenika.