U kasi u hotelu sam ostavio 133.000 eura

Optuženi rekao da je između nekoliko provjera stanja u kasi, u dva navrata na kratko izlazio iz prostorije u kojoj se nalazi novac
0 komentar(a)
Hotel Maestral, Foto: Vuk Lajović
Hotel Maestral, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 06.04.2017. 05:52h

Bivši blagajnik kazina hotela Maestral Miloš Cupara kazao je juče da nije kriv za manjak 48.500 eura u hotelskoj kasi.

Pljevljak je pred specijalnim vijećem sutkinje Ane Vuković juče je ispričao da je te noći u više navrata provjeravao stanje u kasi i da je sve bilo u redu.

Tvrdi da je siguran da je pazar od 133.000 eura ostavio u kasi.

Prema navodima optužnice specijalnog tužiteljke Lidije Vukčević, Cupara je optužen da je iz kase kazina Maestral prisvojio 48.500 eura.

Okrivljeni je i u istrazi negirao izvršenje krivičnog djela, tvrdeći da je predao tačnu sumu novca i da je ključ kojim se zatvara sef ostavio u zajedničkom ormaru gdje se pohranjuju svi ključevi.

Rekao je da je između nekoliko provjera stanja u kasi, u dva navrata izlazio na kratko iz prostorije u kojoj se nalazi novac kao i da je imao problem prilikom zatvaranja vrata na žetonjeri, zbog čega je morao i rukom da udari pa je tom prilikom povrijedio prst.

Optuženi je ispričao da su ga sljedećeg dana pozvali iz hotela, ali da su mu i neke od kolega saopštile da nešto nije u redu sa stanjem u kasi...

Kaže da su mu naredne večeri saopštili da se radi o manjku u kasi, da su mu rekli da je on posljednji imao dodira sa novcem.

Tvrdi da ih nije ozbiljno shvatio i da je mislio da je u pitanju neka greška.

Bonus video: