30 minuta šanse za jedinstvenu kupovinu najtraženijeg proizvoda iz Dormeo asortimana

Po prvi put, a nakon Vaših zahtjeva, Gordana će u svojoj emisiji na TV Vijesti predstaviti ponudu za proizvod po kojem je brend Dormeo i prepoznatljiv
76 pregleda 3 komentar(a)
Gordana Šuković, Foto: Dormeo
Gordana Šuković, Foto: Dormeo
Ažurirano: 05.04.2017. 18:30h

I ovog četvrtka ne propustite 30 minuta dobre kupovine sa Gordanom Šuković. Za ovu sedmicu Gordana je pripremila specijalnu i ograničenu ponudu za jedan od najtraženijih proizvoda iz Dormeo asortimana. Po prvi put, a prema Vašem zahtjevu Gordana će u svojoj emisiji predstaviti ponudu za proizvod po kojem je, možemo reći ovaj brend i prepoznatljiv. O kojoj ponudi i o kojem je proizvodu riječ saznajte sjutra na TV Vijesti tačno u 9.30h, odmah nakon jutarnjeg programa "Boje jutra". Ponuda je ograničena i traje samo 30 minuta, zato na vrijeme pripremite Vaše telefone i iskoristite mogućnosti dobre kupovine.

U emisiji ćete imati priliku da čujete i stručne savjete fizioterapeuta, ali i zanimljivu priču jednog od zadovoljnih kupaca.

Uživajte i Vi u zanimljivoj kupovini iz fotelje, jer samo jednim pozivom na broj koji vidite na ekranu dobićete sve potrebne informacije od ljubaznih operatera, proizvode koji poručite će stići na Vašu adresu, a sigurnost je zagarantovana. Ovaj vid kupovine je sve više popularan u Crnoj Gori, zato budite i Vi dio ove ograničene ponude i ne propustite priliku da poručite Vaše omiljene proizvode po najpovoljnijim uslovima do sada samo pozivom na broj. Ne zaboravite da ponuda važi samo pola sata!

Budite kraj malih ekrana 6. aprila odmah nakon jutarnjeg programa "Boje jutra" i uživajte u 30 minuta dobre kupovine sa Gordanom Šuković.

Bonus video: