Učeniku vršnjak polomio nos

Iz škole „Milorad-Musa Burzan” novinar juče nije dobio odgovor o incidentu, jer se direktorica Branka Lakić nije javljala na telefonske pozive
551 pregleda 17 komentar(a)
OŠ "Milorad-Musa Burzan", Foto: Arhiva "Vijesti"
OŠ "Milorad-Musa Burzan", Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 05.04.2017. 05:55h

Učeniku M.R. devetog razreda podgoričke Osnovne škole „Milorad-Musa Burzan” prošle sedmice je u školi njegov vršnjak iz odjeljenja polomio nos.

Četrnaestogodišnjak je, kako je „Vijestima” saopšteno iz PR službe Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), operisan prije dva dana u Institutu za bolesti djece i popodne otpušten na dalje kućno liječenje.

“Prethodno se dječak, zbog povrede (preloma) nosa, javio u petak (31. marta) u Institut za bolesti djece, nakon čega je sprovedena neophodna dijagnostika i konsultativni pregledi”, saopšteno je iz KCCG. Kako je „Vijestima” kazala majka dječaka, njega je na pauzi između časova udario drug, ali ona tvrdi da ne zna zbog čega je to uradio.

“Udario ga je, a onda nastavio to da radi, ali ih je razdvojila nastavnica. Pozvala me nastavnica nakon incidenta da dođem za sina”, kazala je majka, i dodala da se incident dogodio 29. marta.

Ona tvrdi da se niko iz Uprave škole nije interesovao šta se dogodilo i kako je njen sin.

“Policija će, kako sam saznala, podnijeti prijavu po službenoj dužnosti, nakon što je sin sa teškom povredom doveden u bolnicu. Mi ćemo to učiniti narednih dana vjerovatno, dok se oporavi”, kazala je majka.

Iz škole „Milorad-Musa Burzan” novinar juče nije dobio odgovor o incidentu, jer se direktorica Branka Lakić nije javljala na telefonske pozive.