30 minuta dobre kupovine uz Dormeo i TV Vijesti

Budite kraj malih ekrana i ovog četvrtka odmah nakon jutarnjeg programa ,,Boje jutra'' u 9.30h i saznajte šta je Gordana pripremila za Vas. Ove sedmice dobra ponuda se vezuje za jedan od NAJPRODAVANIJIH i NAJTRAŽENIJIH proizvoda iz Dormeo asortimana.
65 pregleda 0 komentar(a)
Gordana - Studio Moderna, Foto: TV Vijesti
Gordana - Studio Moderna, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 29.03.2017. 14:15h

Najbolje ponude, popularni proizvodi, dodatne povoljnosti, pokloni i brojna iznenađenja karakteristična su za Gordaninu emisiju. Budite kraj malih ekrana i ovog četvrtka odmah nakon jutarnjeg programa ,,Boje jutra'' u 9.30h i saznajte šta je Gordana pripremila za Vas. Ove sedmice dobra ponuda se vezuje za jedan od NAJPRODAVANIJIH i NAJTRAŽENIJIH proizvoda iz Dormeo asortimana. Pored odlične ponude, Gordana će u ovoj emisiji ugostiti i fizioterapeuta, pa je ovo odlična prilika da čujete i stručno mišljenje o tome koliko je san važan za naše zdravlje, koji su najčešći uzroci bola u leđima i vratu i još mnogo toga.

Uživajte i Vi u zanimljivoj kupovini iz fotelje, jer samo jednim pozivom na broj koji vidite na ekranu dobićete sve potrebne informacije od ljubaznih operatera, proizvode koji poručite će stići na Vašu adresu, a sigurnost je zagarantovana. Ovaj vid kupovine je sve više popularan u Crnoj Gori, zato budite i Vi dio ove ograničene ponude i ne propustite priliku da poručite Vaše omiljene proizvode po najpovoljnijim uslovima do sada samo pozivom na broj. Ne zaboravite da ponuda važi samo pola sata!

Budite kraj malih ekrana u četvrtak 30.03. odmah nakon jutarnjeg programa ,,Boje jutra'' i uživajte u 30 minuta dobre kupovine sa Gordanom Šuković.

Bonus video: