Bez granica: Slijedi li Bosi otok posle Golog otoka?

Tema ovog izdanja magazina je sjećanje na golootočko stradanje jednog od osudjenih "informbirovaca" Rajka Medojevića i komparacija tog vremena terora sa sadašnjom Crnom Gorom.
174 pregleda 5 komentar(a)
Dritan Abazović meme
Dritan Abazović meme
Ažurirano: 27.03.2017. 12:59h

Slučaj bjekstva Jovice Zindovića iz bjelopoljskog zatvora okončan je pravosnažnim zatvorskim kaznama za trojici službenika ZIKS-a. Tvrdeći da nisu krivi pozvali su ekipu magazina Bez granica da ispričaju istinu o toj aferi i okolnostima u kojim je Zindoviću omogućeno bjekstvo... Ipak, odustali su od razgovora u poslednjem času pred snimanje...

"U Crnoj Gori je ponovo nastupila 1948. godina" kaže za popularni TV magazin Bez granica Dritan Abazović, tvrdeći da atmosferu straha od izgovorene riječi produkuje vlast.

Tema ovog izdanja magazina je sjećanje na golootočko stradanje jednog od osuđenih "informbirovaca" Rajka Medojevića i komparacija tog vremena terora sa sadašnjom Crnom Gorom.

Pored toga izdvajamo reportaže o suživotu paraplegičara i njihovih personalnih asistenata, kao i priču o ulcinjskoj tradicionalnoj narodnoj nošnji.

Samo na TV Vijesti, kao i svakog ponedjeljka od 20 časova - gledajmo se...

Bonus video: