Nemanja Obradović i Beba Dabetić rekordno u Nikšiću

Mladi beranski strijelci Nemanja Obradović i Beba Dabetić postavili su nove državne rekorde u disciplini vazdušna puška - olimpijski program
76 pregleda 0 komentar(a)
Nemanja Obradović, Foto: Facebook
Nemanja Obradović, Foto: Facebook
Ažurirano: 26.03.2017. 12:27h

Mladi beranski strijelci Nemanja Obradović i Beba Dabetić postavili su nove državne rekorde u disciplini vazdušna puška - olimpijski program.

Nemanja je u 12. kolu Kupa Crne Gore u Nikšiću ponovo zablistao i u ovoj disciplini postigao novi državni rekord za kadete i juniore od 617,6 krugova

Pored Nemanje kadetkinja Beba Dabetić, koja je njegova klupska drugarica iz Streljačkog kluba „ Donje Luge „ iz Berana je ostvarila državni rekord u kategoriji kadetkinja (396,3), popravivši sopstveni rekord.

Nemanja, za koga stručnjaci u sreljaštvu kažu da je "čudo od djeteta", sa svega šesnaest godina je 8. marta ove godine postavio državni rekord na Evropskom prvenstvu u Mariboru, a sada ga je popravio.

Sljedeće takmičenje je međunarodni turnir u Sarajevu 9. aprila gdje će učestvovati najmanje šest strijelaca iz Berana koji su ispunili norme za nastup na međunarodnim takmičenja.

Bonus video: