UBICE MOG OCA: Očekuje nas potpuni preokret u istrazi i nevjerovatni zapleti koji će uvesti i nove likove

Aleksandar sve više sumnja u Strahinjinu krivicu i ubijeđen je da je u sve upletena policija
93 pregleda 0 komentar(a)
Ubice mog oca, Foto: Screenshot (YouTube)
Ubice mog oca, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 26.03.2017. 11:04h

Nakon što istraži listing poziva Miličinog momka Dejana na dan njenog ubistva, Aleksandar sve više sumnja u Strahinjinu krivicu i ubijeđen je da je u sve upletena policija. Misleći da Strahinja može da pomogne, Aleksandar će ga posjetiti u zatvoru i pokušati da ga navede da mu otkrije detalje o kojima ćuti. Ova posjeta će imati tragičan ishod i otkriti da je sve do sada imao pogrešan trag. Sve ovo najavljuje i nevjerovatne zaplete u narednim epizodama, a i nove likove.

Marija Aleksandru saopštava vijesti koja će ga natjerati da se vrati njoj.

Elizabeta Đorevska, u ulozi majke glavnog inspektora, transformiše se u lik koji postaje ključni za otkrivanje ubice. O svom liku u seriji Elizabeta kaže:

"Svoju ulogu sam i prihvatila zbog tajne koju nosi. Da je neprestano trebalo da iznosim doručak, ručak i večeru, ne bih. U seriji mi se upravo dopalo to što je svaka uloga napisana tako da svaki lik ima neki trenutak u kojem se pokaže da nije jednoslojan, a to je dobro jer baš tada glumac može da pokaže umijeće - kaže glumica za “Blic”, koja ne misli da je priča o vezi policije i političara sa podzemljem karakteristična samo kod nas.

U seriji sa sinom ima komplikovan odnos, ali o saradnji sa Vukom kaže:

"Sa njim je uvijek zanimljivo, on je neprestano spreman za šalu, ali kada se uključi kamera, samo sklizne u ozbiljnost i odradi sve kako treba.”

Seriju "Ubice mog oca" gledajte na TV Vijesti večeras nakon Vijesti u pola 7.

Bonus video: