Ramada: Okončano suđenje Obradoviću

Specijalni tužilac Veljko Rutović je juče izmijenio dio iz optužnog predloga, nakon čega je advokat Nikola Martinović zatražio odlaganje završnih riječi da bi se odbrana upoznala sa novom verzijom
180 pregleda 7 komentar(a)
Nebojša Obradović, Foto: Savo Prelević
Nebojša Obradović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.03.2017. 19:38h

Završna riječ okrivljenom Nebojši Obradoviću, direktoru Direkcije za željeznicu, optuženom za zloupotrebu službenog položaja, sudija Ana Vuković je zakazala za treći april u Višem sudu u Podgorici.

Specijalni tužilac Veljko Rutović je juče izmijenio dio iz optužnog predloga, nakon čega je advokat Nikola Martinović zatražio odlaganje završnih riječi da bi se odbrana upoznala sa novom verzijom.

U optzužnom predlogu se navodi da je Nebojša Obradović 08. februara 2016., protivpravnim iskorišćavanje svog službenog položaja, pribavio korist političkoj partiji „Socijaldemokrate Crne Gore“, a oštetio Direkciju za željeznice, jer je platio račun od 565 eura za održavanje konvencije grupe građana 23. jula 2015. u hotelu „Ramada“. U drugoj tački optzužnice se navodi da je Obradović platio račun za „SD“ u iznosu u 389,25 eura, za skup održan 14. januara 2016.

Bonus video: