POLICIJA PODNIJELA PRIJAVE

Žene će nakon tuče u Domu zdravlja u Nikšiću kod sudije za prekršaje

Dvije žene udarale su se nogama, pljuvale, nazivale jedna drugu najuvrjedljivijim riječima, rvale se po podu... Dvojica muškaraca su tokom trajanja tuče pokušavali da ih razdvoje, ali sa malo uspjeha
555 pregleda 43 komentar(a)
tuča žena Dom zdravlja Nikšić, Foto: Screenshot/Podgorički vremeplov
tuča žena Dom zdravlja Nikšić, Foto: Screenshot/Podgorički vremeplov
Ažurirano: 04.04.2019. 22:02h

Konstatina Maraš (33) i Ana Mišikić (31) odgovaraće pred nikšićkim Sudom za prekršaje jer su se juče ujutro tukle i vrijeđale jedna drugu u Domu zdravlja u Nikšiću. 

“Vijestima” je nezvanično rečeno u policiji da im je Mišikić oko 11, 30 prijavila da ju je Maraš napala. Ona je u prijavi navela da ju je Maraš, navodno, prvo najgrublje vrijeđala,  a onda je i fizički napala u holu te medicinske ustanove.  

Snimak tuče dvije žene objavljen je juče na društvenim mrežama i, sudeći prema komentarima, izazvao zgražavanje građana. Snimak su prenijeli i mnogi internet portali u regionu. 

Maraš je, iako niža, nasrtala na Mišikić, čupala je za kosu i pljuvala. A Mišikić joj, sudeći po snimku, nije ostala dužna. 

Dvije žene udarale su se nogama, pljuvale, nazivale jedna drugu najuvrjedljivijim riječima, rvale se po podu... Dvojica muškaraca su tokom trajanja tuče pokušavali da ih razdvoje, ali sa malo uspjeha.   

Policija nije utvrdila šta je bio motiv tuče. Oni su rekli da su Konstantini Maraš uručili poziv da se javi u Sud za prekršaje gdje će se, kazali su, najvjerovatnije utvrditi sve okolnosti incidenta.

Preporučujemo za Vas