Bekamovi opet u žiži javnosti zbog Rite Ore: Razvod ili 20. godišnjica braka?

Navodno, 44-godišnja Viktorija saznala je da je njen suprug oduševljen 15 godina mlađom pjevačicom, a osim Dejvida, na Ritin šarm je pao i najstariji sin slavnog para
8063 pregleda 1 komentar(a)
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Instagram
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Instagram

Jedan od omiljenih svjetskih parova Dejvid i Viktorija Bekam ponovo se našao pod lupom javnosti zbog glasina o navodnom razvodu.

Svjetski mediji su se raspisali o krizi u braku fudbalera i bivše članice grupe "Spice Girls", a ako se može vjerovati, uzrok je 28-godišnja britanska pjevačica Rita Ora.

Kako prenosi Closer, 44-godišnja Viktorija saznala je da je njen suprug oduševljen 15 godina mlađom pjevačicom, a osim Dejvida, na Ritin šarm je pao i najstariji sin slavnog para, Bruklin Bekam.

Closer prenosi i da su najstariji nasljednik Bekamovih i osam godina starija pjevačica razmjenjivali romantične poruke kada je njemu bilo tek 18 godina, a sada se ista stvar dogodila i sa tatom Dejvidom.

Međutim, iako se buka oko razvoda para koji je zajedno 20 godina i dalje ne stišava, prije nekoliko dana objavljeno je kako 28-godišnja Rita Ora veoma poštuje Viktoriju i Dejvida i da tako nešto nikada sebi ne bi dopustila.

Closer dodaje i da je bivša članica grupe "Spice Girls" bijesna oko natpisa i činjenice da joj se brak ponovno našao na naslovnicama svjetskih medija.

Viktorija i Dejvid će ove godine proslaviti 20. godišnjicu braka. Jedan su od najzanimljivijih parova javnosti, pa se tako do sada već nekoliko puta nagađalo o navodnim prevarama i trzavicama u braku, međutim par koji ima četvoro djece, sinove Bruklina, Romea, Kruza i ćerkicu Harper i dalje pokazuje kako uprkos medijskom životu koji vode, žive skladnim porodičnim životom.

Bonus video: