Boje jutra: Provodi li vaše dijete previše vremena za računarom?

U jutarnjem programu TV Vijesti govorićemo o kampanji "Osmijehom oboji dom" u okviru koje će, od marta do novembra, biti adaptirano deset domova porodica koje su u teškoj socijalnoj i materijalnoj situaciji
52 pregleda 1 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Mileva Žurić
Boje jutra, Foto: Mileva Žurić
Ažurirano: 22.03.2017. 13:00h

Da li Vaše dijete provodi previše vremena za računarom? Kako prepoznati i može li se izliječiti zavisnost od video igrica i interneta? Na ovu temu, u okviru rubrike "Roditeljski kutak", razgovaraćemo sa psihološkinjom Marijom Šćepović i profesorom PMF-a Srđanom Kadićem.

Direktorat za vanredne situacije MUP-a Crne Gore i FORS Montenegro realizuju projekat pod nazivom "Zajednice i gradovi otporni na katastrofe". Ovaj projekat će se fokusirati na obuku spasilaca, ali i na edukaciju stanovništva o rizicima od katastrofa.

U jutarnjem programu TV Vijesti govorićemo o aktivnostima "Američkog ugla", ali i o društveno odgovornoj kampanji "Osmijehom oboji dom", u okviru koje će, od marta do novembra, biti adaptirano deset domova porodica koje su u teškoj socijalnoj i materijalnoj situaciji.

Sa predstavnicima Centra za zaštitu i proučavanje ptica govorićemo o Atlasu seoba ptica Crne Gore, u kojem su predstavljeni nalazi 19 ptica označenih satelitskim transmiterima, koje su u određenom periodu svoje migracije koristile teritoriju Crne Gore za odmor ili prelet.

U rubrici "Djeca odgovaraju" saznaćete šta su najmlađi odgovorili na pitanje "Šta je astronaut".

U "Bojama jutra" i niz servisnih informacija, kao i zanimljivosti iz raznih krajeva svijeta.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Milena Perović Korać (Monitor).

Bonus video: