Budvani i Bjelopoljci žele da stave tačku

Budućnost je tri puta u četiri meča izgubila od Jedinstva ove sezone, ostaje joj da pokuša da ovoj sezoni da neki smisao, igrajući barem majstoricu
61 pregleda 0 komentar(a)
Budvanska rivijera - Volej star, Foto: OSCG
Budvanska rivijera - Volej star, Foto: OSCG
Ažurirano: 21.03.2017. 09:34h

S obzirom na viđeno u dosadašnjem toku sezone, realno je da obje polufinalne serije plej-ofa odbojkaša budu gotove u utorak, odnosno srijedu, te da Budvanska rivijera i Jedinstvo Bemax zakažu drugo uzastopno odmjeravanje snaga u borbi za titulu.

Da li tome imaju šta da „prigovore” u Volej staru, a posebno u Budućnost Capital Plazi, pokazaće drugi mečevi polufinala u Nikšiću i Podgorici.

Iako bez nekoliko igrača koji su odigrali ligaški dio prvenstva (Nikolić, Lakčević, Zoranić nisu bili u sastavu u prvom meču, Karabali nije ulazio u igru), nezadovoljnih neisplaćenim zaostalim ugovornim obavezama, Budvani su prvi meč sa Nikšićanima riješili u svoju korist sa 3:0, iako je Volej star pružio jak otpor, posebno u drugom setu, koji je završen na razliku.

Milan Marković računa na istih devet igrača iz prvog susreta, a Nikšićani će na svom parketu pokušati barem da šampionu otkinu neki set, ne bi li časno završili sezonu.

Budućnost je tri puta u četiri meča izgubila od Jedinstva ove sezone, Bjelopoljci su favoriti i za četvrti trijumf, a Podgoričanima ostaje da pokušaju da ovoj sezoni daju neki smisao, igrajući barem majstoricu plej-ofa...

Parovi

Utorak:

Volej star - Budvanska rivijera (20).

Srijeda:

Budućnost Capital Plaza - Jedinstvo Bemax (18)

Bonus video: