Titula ekonomistima pred punim tribinama

U prepunoj sali Univerziteta Crne Gore momci sa Ekonomskog fakulteta savladali su ekipu Pravnog fakulteta i drugi put se okitili titulom šampiona
92 pregleda 0 komentar(a)
fudbal, Foto: Privatna arhiva
fudbal, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 21.03.2017. 08:48h

Studenti Ekonomskog fakulteta novi su šampioni Studentske lige Crne Gore u futsalu.

U prepunoj sali Univerziteta Crne Gore, u latinoameričkoj atmosferi, koju su priredili navijači oba tima, momci sa Ekonomskog fakulteta savladali su ekipu Pravnog fakulteta i drugi put se okitili titulom šampiona.

Ekonomisti su slavili sa ubjedljivih 4:0.

Poveli su preko Bojanića, na 2:0 povisio je Gardašević.

U drugom poluvremenu i jedni i drugi su imali šanse, ali su golmani bili na visini zadatka. U finišu su pravnici krenuli na sve ili ništa, sa igračem – golmanom u polju, a rizik im se nije isplatio.

Ekonomisti su se odlično branili, a iz kontranapada preko Fuštića u 39 i 40. minutu stigli do ubjedljivih 4:0.

U utakmici za treće mjesto, ekipa Studentskog doma savladala je Arhitektonski fakultet 9:5.

Za najboljeg igrača lige, sa 11 glasova kapitena, izabran Borislav Adžić iz ekipe Pravnog fakulteta.

Najbolji strijelac lige je Rade Bojović iz ekipe Studentskog doma, koji je postigao 21 gol, za najboljeg golmana, glasovima kapitena ekipa, proglašen je Igor Asanović, sa Ekonomskog fakulteta.

Medalje i pehar trećeplasiranoj ekipi, dodijelila je Biserka Radulović, član UO i višestruki osvajač medalja sa seniorskih i univerzitetskih karate prvenstava.

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović uručio je medalje i pehar drugoplasiranoj ekipi, dok je najsjajnija odličja i pehar šampionskoj ekipi uručio Nikola Janović, ministar sporta u Vladi Crne Gore.

Ekonomski fakultet - Pravni fakultet 4:0 (2:0)

Strijelci: Bojanić 4, Gardašević 16, Fuštić 39, 40 za Ekonomski fakultet.

Žuti kartoni: Bojanić, Nikolić, Gardašević, Rabrenović (Ekonomski fakultet), Ivanović, Radulović (Pravni fakultet).

Ekonomski fakultet: Asanović, Vešović, Mašanović, Gardašević, Nikolić, Rabrenović, Radulović, Bojanić, Lakić, Fuštić, Miličić, Boljević.

Pravni fakultet: Vučinić, Gačević, Vukčević, Radulović, Vukićević, An. Mijović, Mitrović, Janković, Darmanović, Ivanović, Adžić, Al. Mijović.

Bonus video: