NASELJE POLJE

Bar: Dinamit bačen na imanje porodice Đukić

"U šoku smo, bili smo u dnevnoj sobi, kada je ekslodiralo u dvorištu nekih sedam, osam minuta iza ponoći. Nije nam nanijeta šteta, ali, ovo nas je uzdrmalo, nemamo ni sa kim nikakvih problema", rečeno je "Vijestima" iz porodice Đukić
585 pregleda 16 komentar(a)
dinamit porodica Đukić uviđaj, Foto: Radomir Petrić
dinamit porodica Đukić uviđaj, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 21.03.2017. 09:57h

Na imanje Branislava Đukića u naselju Polje u Baru, sinoć oko ponoći bačena je eksplozivna naprava koja, nije nanijela nikakvu štetu, a jaka detonacija uznemirila je stanovnike tog mjesta.

Policija traga za počiniocima bombaškog napada, a pretpostavlja se da je dinamit eksplodirao u dvorištu porodične kuće Đukića.

"Na lice mjesta je odmah izašla dežurni tužilac Osnovnog dežurnog tužilaštva Bar Irena Rajković sa službenicima Centra bezbjednosti Bar, a jutros je došao i vještak za požare, eksplozije i havarije Radovan Popović. Izviđaj je u toku, a nakon vještačenja znaćemo koja je vrsta eksploziva upotrijebljena", saopštio je "Vijestima" Radovan Đurišić, portparol Osnovnog državnog tužilaštva Bar.

"U šoku smo, bili smo u dnevnoj sobi, kada je ekslodiralo u dvorištu nekih sedam, osam minuta iza ponoći. Nije nam nanijeta šteta, ali, ovo nas je uzdrmalo, nemamo ni sa kim nikakvih problema", rečeno je "Vijestima" iz porodice Đukić. 

Preporučujemo za Vas