Svjetski Dan pozorišta za djecu i mlade

Na Velikoj sceni CNP-a večeras u 20 sati, na Međunarodni dan Frankofonije, biće upriličen poetski spektakl "Noći jakih vjetrova”, umjetnice Zabo, u organizaciji Francuskog instituta
70 pregleda 0 komentar(a)
Čarobnjak iz Oza, Foto: Pgpozoriste.me
Čarobnjak iz Oza, Foto: Pgpozoriste.me
Ažurirano: 20.03.2017. 09:58h

Povodom Svjetskog dana pozorišta za djecu i mlade, na Velikoj sceni CNP-a danas će u 12 sati biti izvedena predstava “Njegoš za djecu - Kako rastu veliki ljudi” reditelja Petra Pejakovića.

Tim povodom će Radmila Božović, glumica CNP-a pročitati poruku koju je ove godine za 20. mart napisao poznati meksički književnik za djecu Francisko Hinojosa.

Na Velikoj sceni CNP-a večeras u 20 sati, na Međunarodni dan Frankofonije, biće upriličen poetski spektakl "Noći jakih vjetrova”, umjetnice Zabo, u organizaciji Francuskog instituta, a od 20 i 30 na Sceni Studio biće izvedena predstava “Nigdje nikog nemam” Edvarda Bonda u režiji Zorana Rakočevića i Damjana Pejanovića.

Gradsko pozorište priključuje se i ove godine globalnoj proslavi 20. marta - Svjetskog dana pozorišta za djecu i mlade. U slavu značajnog datuma za teatarsko stvaralaštvo namijenjeno najmlađoj publici danas će u 12 sati, u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović” biti izvedena predstava “Čarobnjak iz Oza” u režiji Jagoša Markovića.

Bonus video: