Govorimo o slem umjetnosti, stripu, pripremili smo i poklon iznenađenja

Najbrže gledaoce nagrađuju prijatelji Boja jutra iz kompanije Idea.
77 pregleda 0 komentar(a)
boje jutra, Foto: TV Vijesti (arhiva)
boje jutra, Foto: TV Vijesti (arhiva)
Ažurirano: 16.03.2017. 12:52h

U Bojama jutra u petak 17. marta govorimo o strip umjetnosti. Najavljujemo i Pank strip vikend u Herceg Novom na kojem su gosti jedan od najpoznatijih britanskih strip crtača Rufus Dayglo, kao i najpoznatiji punk-rock bend na ovim prostorima "Psihomodo Pop" iz Zagreba.

Gost Boja jutra popularni kanadski pjesnik i slem muzičar MC June koji će u petak gostovati premijerno u Podgorici, u okviru evropske turneje.

Donosimo priču o Podgoričaninu koji planira da, preko Zavoda za zapošljavanje, otputuje za Njemačku kako bi došao do posla i dobre zarade.

Gost jutarnjeg programa nekadašnji prvak Evrope u unifajtu, prvak Balkana, Crne Gore, dobitnik mnogobrojnih nagrada i priznanja u oblasti borilačkih sportova Zoran Milović.

Ministarstvo poljoprivrede poziva mlade pčelare da se prijave za podršku. Detaljnije u Bojama jutra Dragana Šutović, savjetnica za pčelarstvo u MPRR.

U okviru rubrike "Djeca odgovaraju", pogledajte šta najmlađi misle o manekenkama.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Predrag Nikolić, iz CN "Monitor". Prenosimo servisne informacije, kao i neobične priče iz svijeta.

Najbrže gledaoce nagrađuju prijatelji Boja jutra iz kompanije Idea.

Bonus video: