Predsjednik Opštine Bijelo Polje upriličio prijem za odbojkaše Jedinstva

Čestitavši klubu na istorijskom uspjehu, Žurić je istakao da će lokalna uprava uvijek biti tu da pruži podršku sportu.
2 komentar(a)
OK Jedinstvo, Foto: Radio Bijelo Polje
OK Jedinstvo, Foto: Radio Bijelo Polje
Ažurirano: 14.03.2017. 23:31h

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Aleksandar Žurić priredio je u utorak prijem za odbojkaše Jedinstvo Bemaxa, osvajača Kupa Crne Gore.

Čestitavši klubu na istorijskom uspjehu, Žurić je istakao da će lokalna uprava uvijek biti tu da pruži podršku sportu.

“Poslije dominacije jedne kvalitetne ekipe, koja nas je predstavljala na svjetskim takmičenjima, sada bjelopoljski klub piše nove stranice sportske istorije. Ovom pobjedom sjajni odbojkaši odužili su se na neki način za sve ono što Opština čini za sport u kontinuitetu. Bjelopoljski klub počeo je da pravi velike korake, igrači su pokazali znanje, hrabrost i borbu, što zaslužuje svaku pohvalu”, kazao je Žurić.

Predsjednik kluba Miloš Marić je istakao da je osvajanje Kupa Crne Gore nevjerovatan uspjeh, dodajući da očekuje odlične rezultate i na evropskim takmičenjima.

“Klub je organizovan na zdravim osnovama, a sjajna atmosfera i jedinstvo igrača, doveli su do ovako značajnog pehara, vjerujem da će naši odbojkaši biti uzor svim mladim sportistima”, rekao je Marić.

Trener Darko Prebiračević zahvalio se predsjedniku Opštine, kao i sponzorima, na ukazanom povjerenju i podršci.

“Iz godine u godinu, naši odbojkaši nižu uspjehe, prošle godine to je bilo finale Kupa i plej-ofa, a pobjeda u Kupu Crne Gore je rezultat kojim se, čini mi se, ponosi cijeli grad. Hvala publici koja je bila sa nama i koja je pokazala da će nas i dalje pratiti, a mi ćemo dati sve od sebe da to opravdamo i možda napravimo i korak više”, saopštio je Prebiračević.

U znak zahvalnosti, odbojkaši Jedinstvo Bemaxa su predsjedniku Opštine uručili loptu sa svojim potpisima.

Bonus video: