NASTAVAK SUĐENJA O SLUČAJU RAMADA, PREDSJEDNIK SD-A SVJEDOČIO:

Brajović: Državni organi nam nisu plaćali skupove

“Socijaldemokrate su održavali više skupova na raznim lokacijama, pa i u hotelu Ramada"
45 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Skupstina.me
Ivan Brajović, Foto: Skupstina.me
Ažurirano: 14.03.2017. 19:20h

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović izjavio je u nastavku suđenja Nebojši Obradoviću, direktoru Direkcije za željeznicu, da su sve skupove sami plaćali

Obradoviću se sudi da je sa računa željeznice platio održavanje političkog skupa "SD-a u hotelu "Ramada".

“Socijaldemokrate su održavali više skupova na raznim lokacijama, pa i u hotelu Ramada. Sve skupove smo sami plaćali. Ni jedan državni organ nije nam plaćao skupove. Ne pada mi na pamet da državni organi plaćaju skupove SD-a, bilo koji skup, pa ni Direkcija za željeznicu, za potrebe održavanja skupova. Prije osnivanja, sami smo skupljali keš i plaćala. Nakon što smo registrovani i postali pravno lice, plaćali smo kao partija", kazao je on. 

U optužnom predlogu se navodi da je Nebojša Obradović 08. februara 2016., protivpravnim iskorišćavanje svog službenog položaja, pribavio korist političkoj partiji „Socijaldemokrate Crne Gore“, a oštetio Direkciju za željeznice, jer im je platio račun od 565 eura za održavanje konvencije ove partije 23. jula 2015. u hotelu „Ramada“. U drugoj tački optužnice se navodi da je Obradović platio račun za „SD“ u iznosu u 389,25 eura, za skup održan 14. januara 2016.

Preporučujemo za Vas