Dnevnica: Jednom šampion, uvijek šampion

Snagu je imao priliku da pokaže vise puta tog dana. Od građevinskih radova pa do utovfara i istovara namirnica koje su donirane od strane IDEA marketa.
180 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 15.03.2017. 09:36h

U novoj epizodi emisije Dnevnica gost je crnogorski bokserski šampion Dejan Zlatičanin. Osvajač šampionskog pojasa lake kategorije u najprestižnijoj WBC federaciji, srcem lava i dušom djeteta, borio se da u toku emisije zaradi što veću dnevnicu za sedmoičlanu porodicu Luke Nilevića iz Kučkog sela Bezjovo.

Luka i Anđela, dvoje mladih ljudi podižu svoje petoro djece daleko od gradske verve. Uslovi za život su im teški, roditeljstvo opterećeno nemaštinom ali su s vjerom u lakšu budućnost sačuvali osmjehe. Posebne nade u svog sportskog idola polagao je tog dana njihov sin Vasilije koji sanja da jednog dana se pojavi u ringu, kao Dejan.

S druge strane, Dejan je tog dana bio daleko od ringa. Sve do samog kraja emisije bio je bliži različitim alatima, mašinama, pomagalima i sredstvima koji su daleko od njegove profesije. Ali se umješnošću vrhunskog sportiste snašao, čak i u poslovima koji su prikladniji ženskom rodu. “Na brojnim putovanjima, priremama i takmičenjima, sam brinem o mnogim stvarima, tako da mi ni održavanje prostorija nije stran posao. Danas ću sa posebn zadovoljstvom uzeti i krpu u ruke.” kroz osmjeh je rekao bokserski šampion.

Snagu je imao priliku da pokaže vise puta tog dana. Od građevinskih radova pa do utovfara i istovara namirnica koje su donirane od strane IDEA marketa.

Ne propustite prliku da vidite ovog sjajnog čovjeka i vrhunskog sportistu u neobičnim radnim situacijama, u srijedu 15.marta u 20 sati na Televiziji Vijesti.

Galerija

Bonus video: