Boje jutra: Protesti majki, Zagoričana, prava potrošača

Nutricionisti i fitnes treneri u Bojama jutra vas savjetuju kako da se oslobodite viška kilograma na zdrav, ali efikasan način.
73 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Mileva Žurić
Boje jutra, Foto: Mileva Žurić
Ažurirano: 14.03.2017. 14:34h

Reporteri TV Vijesti, u srijedu 15. marta, kroz uživo uključenje ispred Skupštine Crne Gore izvještavaju o protestu majki sa troje i više djece, koje su započele štrajk glađu zbog smanjenja naknada.

Reporteri Boja jutra javiće se i iz Park šume Zagorič. Mještani nastavljaju sa protestima i očekuju odgovor Vlade na njihove zahtjeve tokom nedjelje.

Koliko su crnogorski potrošači prijavili nepravilnosti u protekloj i ovoj godini, na šta se žale, koja su prava potrošača razgovaramo sa Nadom Đurđić, glavnom tržišnom inspektorkom, povodom obilježavanja Svjetskog dana prava potrošača.

Na nedavno održanom Državnom takmičenju, podgorički gimnazijalci su ostvarili izvanredne rezultate. U Bojama jutra sumiraju utiske.

Zavod za zapošljavanje, u saradnji sa Federalnom agencijom za zapošljavanje Njemačke, organizuje drugi Sajam legalnih radnih migracija u Njemačku. Detaljnije u jutarnjem programu.

Nutricionisti i fitnes treneri u Bojama jutra vas savjetuju kako da se oslobodite viška kilograma na zdrav, ali efikasan način.

U okviru rubrike "Djeca odgovaraju" podgorički mališani objašnjavaju "Šta je političar".

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Igor Milošević iz ADP-a "Zid" . Aleksandar Vučković, iz ND "Vijesti" analizira sportske aktuelnosti.

U Bojama jutra i niz servisnih informacija, kao i zanimljivosti iz različitih krajeva svijeta.

Bonus video: