Tradicionalni karate turnir 18. marta u Pljevljima

Navodi se da će Pljevlja 13. put okupiti karatiste iz regiona u svim starosnim kategorijama. Najavljeno je učešće više od 700 takmičara iz deset država, među kojima će biti i osvajači evropskih i svjetskih medalja.
77 pregleda 0 komentar(a)
Karate, Foto: Arhiva "Vijesti"
Karate, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 14.03.2017. 11:33h

Tradicionalni međunarodni karate turnir, Pjevlja open, biće održan u subotu u Pljevljima, najavili su organizatori manifestacije.

Navodi se da će Pljevlja 13. put okupiti karatiste iz regiona u svim starosnim kategorijama.

Najavljeno je učešće više od 700 takmičara iz deset država, među kojima će biti i osvajači evropskih i svjetskih medalja.

"Do sada su učešće najavili takmičari iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Rumunije, Albanije, Makedonije, Njemačke i klubovi iz Crne Gore. Pljevaljski turnir jedan je od najkvalitetnijih u okruženju", kazala je organizator turnira, Slavka Maksimović agenciji MINA.

Ona je naglasila da očekuje veliki broj takmičara u svim starosnim kategorijama, u borbama i katama.

"Turnir je najveća sportska manifestacija u Pljevljima. Organizator je Karate klub Potoci, a pokrovitelj Opština Pljevlja. Domaćin i Sportski centar Ada potrudiće se da sve protekne u najboljem redu", kazala je Maksimović.

Ona je najavila da je organizator za najbolje u svim kategorijama u katama i borbama, pojedinačno i ekipno, pripremio diplome, medalje i pehare, kao i nagrade za tri najuspješnije ekipe u generalnom plasmanu.

Subotnje takmičenje počeće u deset, dok je svečano otvaranje zakazano za 12 sati.

Bonus video: