Herceg Novi: Bazen Jadrana na meti vandala

"Pored pokušaja provale, načinjena su oštećenje na fasadnoj oblozi bazena, a na istoj strani plivališta polomljene su sve klapne i rešetke na ventilatorskim izduvima, kao i lampe koje se nalaze na ulazu ispred samih svlačionica, te samim tim učinjena materijalna šteta", saopšteno je iz PK Jadran
108 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.03.2017. 11:31h

Nepoznata lica su u noći između petka i subote, pokušala su da obiju svlačionicu na bazenu Jadrana u gradskoj luci na Škveru, saopšteno je iz PK Jadran.

"Panel na vratima svlačionice koja se nalazi na zapadnoj strani bazena, je izbijen, ali provalnici nisu uspijeli da uđu u svlačionicu jer su vrata dodatno obezbijeđena sa unutrašnje strane u periodu kada bazen, tokom zimskih mjeseci ne radi. Pored pokušaja provale, načinjena su oštećenje na fasadnoj oblozi bazena, a na istoj strani plivališta polomljene su sve klapne i rešetke na ventilatorskim izduvima, kao i lampe koje se nalaze na ulazu ispred samih svlačionica, te samim tim učinjena materijalna šteta", saopšteno je iz PK Jadran.

Ističu da je ovo drugi pokušaj provale u bazenski prostor. Prošlog ljeta pokušano je obijanje magacinskog prostora na istoj strani plivališta.

Pokušaj provale je prijavljen upravi policije PJ Herceg Novi i Komunalnoj Policiji, koje su u subotu ujutro izašle na teren i uradile uviđaj.

Galerija

Bonus video: