KLJUČ JE U DOBROJ KOMUNIKACIJI

Tri problema u seksu koja imaju apsolutno svi parovi

Jasno je kako seks kasnije ne može biti isti kao na početku. Problem je što mnogi parovi na početku žele što prije isprobati sve poze i pokrete
132 pregleda 0 komentar(a)
sex, ljubav, par sex, Foto: Shutterstock
sex, ljubav, par sex, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.03.2017. 11:29h

Ključ izbjegavanje problema u seksu leži u dobroj komunikaciji.

1. Nečiji libido je snažniji

Veliki broj muškaraca ima niži libido od svojih boljih polovina, ali to ne žele priznati. To dovodi do toga da se neki muškarci ne osjećaju dovoljno “mačo”, jer ne mogu pratiti svoje partnerke. S druge strane, ženama je zbog snažnog libida neprijatno, no to nipošto ne bi trebalo da bude. Srećom, brojna istraživanja pokazuju kako se stvari mijenjaju na bolje.

2. On misli da sve dobro radi

On se trudi, no neke vam stvari jednostavno ne pašu, koliko god se on trudio. Ne bi ih radio, ako mu objasnite šta tačno volite i želite, jer nažalost, on vam ne može čitati misli.

3. Zapali ste u rutinu

Jasno je kako seks kasnije ne može biti isti kao na početku. Problem je što mnogi parovi na početku žele što prije isprobati sve poze i pokrete. Tako s vremenom nauče šta pali njihovog partnera i drže se samo toga, kao recepta koji dovodi do sigurnog orgazma. Počnite ponovno isprobavati nove stvari, jer sigurno niste isprobali sve, prenosi Fokus.